pátek 14. listopadu 2014

Žlutošedý nákrčník

Nemám moc věcí ve žluté barvě, ale tahle teplákovina se mi moc líbí. Nakombinovala jsem ji s šedým fleecem a ušila si nákrčník. Venku už docela přituhuje. Střih jsem si nakreslila podle nákrčníku, který jsem zahlédla na Fleru. Jen jsem si ho malinko upravila. Zapínání jsem udělala na druky, ale trochu se bojím, že jak jsem musela látku v místě druků proděravět, při častým používání materiál nevydrží.



Ta širší část patří dopředu, po straně je guma, která zajišťuje mírné nabrání látky, guma je přichycená knoflíky. Největší výzvou bylo nakonec zapínání. S druky jsem nikdy nepracovala a později se ukázalo, že autor návodu na použití je tak trochu troll, protože na zadní straně balení byl univerzální obrázková návod, který se mírně lišil od mého typu druků. Třetinu balení jsem vyplácala na zkušební zapínání a nakonec své úsilí završila bezchybnou derniérou na již připraveném nákrčníku. Fakt by mě mrzelo, kdybych to tím posledním krokem celé po ;)
No a když už jsem byla rozjetá, udělala jsem si nákrčník ještě jednou, střih malinko upravila a místo druků jsem našila knoflíky (jen na ozdobu) a pod nimi klasické patenty.

5 komentářů:

  1. Je nádherný :), krásné zpracování a moc pěkná kombinace barev.

    OdpovědětVymazat
  2. mne sa na tom prave ta zlta paci :)

    Pozyvam na 5rocnu giveaway o balicek Bioderma kozmetiky, hodinky a voucher na 50€. Tu:
    http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. No je to super! Něco takového bych potřebovala. Zrovna tu sedím s šátkem okolo krku, protože mi nastydl. :D
    Stala jsem se pravidelným čtenářem, budu ráda, když zavítáš ke mně :)
    http://slawarehouse.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud šiješ, tak je to jednoduché si něco takového vyrobit :)

      Vymazat