pondělí 26. října 2015

5 tipů, jak si udělat podzim příjemnější

Nosme barevnější oblečení
Moc nechápu ten trend, kdy se lidé s přicházejícím podzimem začínají oblékat do šedé, hnědé a černé. Vlastně podezřívám obchodní řetězce, že jim to tak trochu vnucují, protože koupit si na podzim veselé barevné tričko je prakticky nemožné (vyzkoušeno cca před 3 týdny). Jediná barva, která je k dispozici, je petrolejová a momentálně již několikátou zimu medově žlutá.
Choďme na sluníčko a jezme vitamíny
Bez slunce není život a s ubývajícím slunečním zářením se z nás stávají "zombíci". Takže pokud je zrovna pěkný den, zkusme ho strávit co nejvíce venku na vzduchu, načerpat energii, deficit vitamínu D můžeme zkusit doplnit v tabletkách, hořčík nám uklidní pocuchané nervy. Když si večer zapálíme pár svíček, můžeme mít na chvíli pocit, že je sluníčko pořád s námi.


Čichejme
Lidé bývají z nedostatku světla přes zimu docela frustrovaní, své smysly můžeme ale poškádlit i jiným způsobem. Třeba vonným olejem, svíčkou, něčím neobvyklým na zub, prostě zkusit se trochu rozptýlit jinak než vizuálně.

Cvičím jógu, tím bojuji proti smogu
Našla jsem tu správnou sestavu pro sebe, po každém cvičení jsem o několik procent usměvavější a sice to není všelék, ale je to lék na strnulé tělo a zacyklenou mysl.

Drbejme králíky za ušima
Protože když jsou spokojení králíci, budeme spokojení i my a není nic lepšího na světě než pohled na spokojeného králíka :) Místo králíčka můžete použít libovolné zvířátko :)

Žádné komentáře:

Okomentovat