sobota 24. října 2015

1kk

Není to 1+1, není to ani garsonka, je to místnost, která by měla mít teoreticky opticky oddělený kuchyňský kout, ale většinou je to tak, že je kuchyně podél jedné ze čtyř stěn. Na první pohled se to zdá opravdu malý prostor, citliví jedinci možná podlehnou chvilkové klaustrofobii, ale pokud si ten malý prostor dokážete útulně zařídit, možná se v něm budete cítit nakonec lépe než ve 120 m2 ve 3+1.
Po dvou měsících zabydlování a dolaďování se ve svém 1kk cítím dobře :) Mám tu spací oddělení, pracovní oddělení, část s knihami a šatní koutek. Protože je ale hlavní místnost skoro neoddělená od kuchyně, hned ze začátku jsem zjistila, že spát v jedné místnosti s lednicí není nic moc. Lednice šumí, skřípe, kvílí, jelikož je zabudovaná, tak i nábytek kolem ní pracuje. Jenže novou lednici si opravdu kupovat nechci, tak to řeším špunty do uší :)
A včera jsem koukala na film Snídaně u Tiffanyho a co tam nevidím! Ty nejrozkošnější špunty do uší na světě! Vidíte ty roztomilé střapečky? A tu luxusní masku na oči?!


A ještě pohled z boku :)

Protože je tento film legendární, samozřejmě nejsem první, kterou tyhle roztomilé doplňky zaujaly. Spací sadu pro nejkrásnější filmové sny si můžete pořídit třeba na Etsy.
zdroj obrazku etsy.com
Pokud přijdu na nějaký efektivní způsob, jak něco takového vyrobit, určitě se s vámi o to podělím ;)

Žádné komentáře:

Okomentovat